Confirmacions amb bateig-comunió a la Parròquia de Solsona

Diumenge passat, dia 10 de juny, a l’església del Cor de Maria, a la missa de la comunitat, un grup de catorze joves de catequesi van rebre la plenitud de l’Esperit Sant amb el Sagrament de la Confirmació de mans del nostre Bisbe Xavier. En la mateixa celebració una nena va ser batejada i va rebre la 1a comunió.

En l’homilia el Sr. Bisbe els animà “a volar” com Sant Antoni M. Claret, imatge del qual es venera en la mateixa església, a fer coses molts grans, en contra d’arrossegar-se per terra. També els va recordar que Jesús va dir que els homes i les dones hem vingut a donar-nos als altres, per ajudar-nos i fer-nos créixer els uns als altres i que ara rebrien el millor regal que els podia fer Jesús: el sagrament de la Confirmació.

L’Eucaristia va ser acompanyada pel grup de música de la Parròquia.

En finalitzar la cerimònia, el bisbe Xavier entregà a tots els confirmats una Bíblia, i un Nou Testament a l’infant que va fer la 1a comunió perquè Jesús, és el camí, la veritat i la vida (Jn 14, 6).

Informa: Parròquia de Solsona

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies