40 Hores d’Adoració al Santíssim a la Parròquia de Tàrrega

La Parròquia de Tàrrega celebrà, amb motiu de la preparació de la festa del Corpus, les “40 Hores d’Adoració al Santíssim”, a partir del capvespre del dijous 31 de maig, i els dies 1 i 2 de juny.

D’aquesta manera a la Capella de la Mare de Déu dels Dolors i el Santíssim del temple de Santa Maria de l’Alba, es feren un torns de vetlla oberts a tothom, que tingueren una bona resposta per part de la feligresia targarina durant aquestes hores.

Com a novetat d’enguany, el dissabte dia 2, de les 10 a les 12 de la nit, grups de joves de la parròquia hi participaren alternant amb els moments de silenci la lectura de frases bíbliques i la interpretació de cançons worship, acompanyats d’un bon nombre de fidels.

Informa: Josep Castellà / Foto: Helena Tarragó

Publicat el dins de Notícies