VIII Vetlla de Pentecosta a la catedral de Solsona

El diumenge dia 20 de maig va tenir lloc, com cada any, la Vetlla de Pentecosta, presidida pel bisbe Xavier Novell.

La jornada va començar a la tarda amb unes xerrades sobre l’Esperit Sant amb el títol: “Qui és l’Esperit Sant” a càrrec de Mn. Marc Majà, i “Com puc ser ple de l’Esperit Sant”, a càrrec de Rafael Pérez. Simultàniament, el Sr. Bisbe va predicar la conferència “Una diòcesi a punt de surfejar el gran tsunami”.  Totes aquestes xerrades van tenir lloc al Palau Episcopal, concretament a la Sala Bisbe Lasala i a la Sala dels Sants Màrtirs.

Després a la catedral va tenir lloc la celebració de les confirmacions, presidida pel bisbe Xavier, acompanyat d’alguns preveres. En aquesta ocasió es van confirmar cinc persones, tres d’elles adultes. El grup “Cor Nou” va acompanyar amb els seus cants la celebració.

En acabar, va començar la Vetlla de l’Esperit que consistí en uns espais de pregària dirigits a totes les persones que van voler apropar-se als sacerdots perquè preguessin per ells i així poder rebre la sanació, l’alliberament o l’efusió de Esperit.

Durant la Vetlla també hi va haver espais de confessions, d’adoració al Santíssim i de pregària d’intercessió.

Els assistents van poder compartir, per finalitzar, un petit àpat fratern als claustres de la catedral tots molt contents i plens de l’Esperit Sant.

Informa: Redacció

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies

,