Route to God per a joves, a Bellpuig

Aquest passat dissabte, dia 5 de maig el grup de joves va trobar-se per compartir un nou Route to God. Aquesta vegada va ser a la parròquia de Bellpuig.

L’encontre va començar amb una estona de jocs i dinàmiques per treballar els 7 sagraments, va ser un moment divertit entre ells, tot recordant els símbols més importants de cada sagrament.

Acte seguit Mn. Abel Trulls va realitzar una catequesi sobre els sagraments, destacant la importància d’aquests, i destacant que en cada un d’ells hi ha la presencia de Déu, malgrat que molts cops no el reconeixem. També els va fer un petit testimoni de la seva experiència personal, que va enriquir molt tots els participants.

Posteriorment els joves van assistir i amenitzar amb cants la missa a l’església de Montserrat. Sopar altre cop als locals de la parròquia. Allí se’ls va repartir els flyers per a l’activitat de voluntariat que se’ls proposa durant l’estiu, ja s’han obert les inscripcions.

Activitat d’estiu, a Alacant

L’activitat d’enguany serà una experiència de voluntariat en una escola, realitzant un casal d’estiu durant les setmanes del 16-20 i 23-27 de Juliol. Per les tardes es realitzaran altres voluntariats de Càritas, residència ancians, treballs de millora a l’escola,… L’allotjament serà a la mateixa escola Ntra. Sra. del Carmen de Casalarga.

El desplaçament fins a Alacant es farà amb cotxes particulars, repartint el cost entre els diversos ocupants del vehicle (El cost aproximat és de 40€ per persona). I el cost de l’estada d’uns 30€.

Inscripcions fins al 25 de juny al mail joventut@bisbatsolsona.cat

 

Publicat el dins de Notícies