Nova edició del Curs “Emmaús” al bisbat de Solsona

El passat cap de setmana, dies 27, 28 i 29 d’abril, va tenir lloc, al Seminari de Solsona, una altra edició del Curs “Emmaús” a la diòcesi. Va ser un curs molt viscut per part de tots els participants i molt beneït.

Recordem que el Curs “Emmaús” forma part dels cursos que ofereix l’Escola d’Evangelització Sant Andreu Solsona, i és un curs de caire més bíblic.

Publiquem algunes frases d’alguns testimonis:

-La Paraula m’ha renovat i em convida a viure-la!

-He viscut una experiència d’amor que no esperava. Aquesta oportunitat de compartir la fe, ha sobrepassat les meves expectatives inicials.

-El Senyor m’ha tocat novament el cor per tal que el cerqui de manera particular a través de la lectura, estudi i memorització de la Paraula.

-El curs m’ha suposat un gran regal de l’Amor de Déu.

-Quan un es deixa acompanyar pel Senyor, d’entrada això ja pressuposa un creixement espiritual. En el meu cas, ha estat així!

-El curs viscut ha estat una gran riquesa espiritual per a la meva ànima. Puc dir que disposo del manual que em porta a Déu, la seva Paraula.

-La “màgia de la vida”, a través de l’Esperit Sant, es fa present en Déu i en la comunitat. Torno a casa amb una necessitat gran de llegir i estudiar la Paraula de Déu.

-Sento el desig de crear un ambient de la Paraula viva i, així, enamorar a d’altres amb la Paraula Encarnada.

-Jesús ressuscitat és el vertader Mestre. Cal creure’l i per això obrir el cor, per a rebre la seva meravellosa Paraula.

Publicat el dins de Notícies