Entrega de premis del Concurs Bíblic

Fa uns dies hi hagué la tradicional entrega de premis del Concurs Bíblic al nostre Bisbat. L’acte es portà a terme a la sala d’actes de l’Escola Arrels II, de Solsona,

Obrí l’acte la Delegada d’Ensenyament, na Teresa Gené Camps qui, després d’unes breus paraules de benvinguda inicials, ens oferí el visionat d’un vídeo sobre un fragment de l’evangeli, “deixeu que els nens vinguin a mi”.

Tot seguit prengué la paraula Mn. Josep M. Vilaseca Ribalta, Vicari General de la diòcesi qui aportà algunes reflexions sobre el lema d’enguany: “Senyor, ensenya’m a ser feliç i a donar pau”. Posteriorment, ell mateix, féu l’entrega dels premis als premiats d’entre el nombrós públic assistent.

Al nostre Bisbat una bona colla d’alumnes han participat en 3021 modalitats diferents de les que l’edició d’enguany, el 33è concurs, oferia. Les que han tingut més èxit de participació han estat el Concurs Bíblic Bàsic, el Concurs Bíblic de Redacció, el Concurs Bíblic de dibuix o el Concurs Bíblic Inicial.

El total de centres participants ha estat de 41, així com també cal esmentar la participació de 3 parròquies.

El nombre total de premis aconseguits ha estat de 32, repartits entre les diverses categories esmentades.

Agraïm al Grup Avant Terrassa -Federació de Cristians de Catalunya- tot el treball que porten a terme en l’àmbit de la difusió de la Paraula de Déu i a l’Escola Arrels, la seva disponibilitat i bona acollida.

Informa: Teresa Gené Camps, Delegada d’Ensenyament

 

 

Publicat el dins de Notícies