Viacrucis a la parròquia de Cervera

La comunitat cristiana de Cervera va tornar a viure una intensa Setmana Santa recordant la Passió, Mort i Resurrecció de Nostre Senyor Jesucrist. Entre els actes més multitudinaris cal esmentar la celebració del Divendres Sant, i el posterior Viacrucis pels carrers, així com la Vetlla Pasqual del Dissabte Sant al vespre.

El Viacrucis de Divendres Sant a la tarda, meditant les corresponents 14 estacions, anà des de l’església de Santa Maria fins a l’església de Sant Antoni, passant pels carrers principals de la ciutat. Per segon any consecutiu, acompanyant el Sant Crist, fou també portada en andes pels feligresos la imatge de la Verge dels Dolors, recordant a tothom que Maria, Mare de Déu i mare nostra, amb fidelitat absoluta a la voluntat del Pare, va romandre als peus de la creu: Stabat Mater dolorósa iuxta crucem lacrimósa. També participaren en el Viacrucis, marcant un ritme lent i solemne, els tambors dels Geganters de Cervera.

Informa: Parròquia de Santa Maria de Cervera

 

Publicat el dins de Notícies