La parròquia de Gironella acomiada el seu rector i el diaca

Ahir diumenge, la parròquia de Gironella va acomiadar el seu rector, Mn. Lluís Ruiz, i el diaca permanent, Mn. Lluís Cañadilla, després de quasi tres anys de servei pastoral.

Mn. Lluís Ruiz se’n va al Santuari de Lourdes de França on tindrà cura de la coordinació dels pelegrins de llengua hispana, i Mn. Lluís Cañadilla se’n va a la parròquia de Bellpuig, al Pla d’Urgell, com a diaca permanent.

El comiat va consistir en una missa solemne molt participada pels feligresos de la parròquia amb assistència també d’algunes persones d’altres parròquies on Mn. Ruiz havia exercit el seu ministeri.

Les ofrenes i pregàries, fetes pels nens de la catequesi, van consistir en una espelma, unes flors, el pa i el vi i una imatge de la Mare de Déu de Lourdes desitjant que la tasca de Mn. Lluís al Santuari sigui un bé per a tots els malalts que el visitaran.

En acabar es van llegir uns escrits dedicats als dos mossens i se’ls hi va lliurar un petit obsequi. Després tothom va sortir fora l’església per compartir un pica-pica. Allí els qui van voler van poder acomiadar-se personalment de cadascun d’ells.

Informa: Parròquia de Gironella

Publicat el dins de Notícies