Curs de lideratge sacerdotal Pastors 3.0

Tal i com vam publicar fa un temps, durant uns mesos s’ha anat duent a terme a Barcelona el curs Pastors 3.0, en el qual hi estan participant el nostre bisbe i alguns mossens del nostre bisbat. El passat dissabte dia 7 d’abril va tenir lloc, a la parròquia de Santa Agnès de Barcelona, el 5è mòdul adreçat, en aquesta ocasió, als mossens i al seu equip parroquial.

Així doncs, cadascun dels preveres va assistir acompanyat dels laics que formen part del seu grup. La jornada, que va aplegar més de cent persones provinents de vint parròquies, va consistir en algunes xerrades sobre el procés de conversió pastoral, el lideratge sacerdotal i la corresponsabilitat, com ser deixebles missioners, a càrrec de Teresa Valero i Tote Barrera…i també va haver-hi dinàmiques de treball en equip, dirigides per un equip de coaches, el mateix que ha estat amb ells durant tot el curs.

L’adoració al Santíssim molt viscuda i emotiva i la celebració de l’eucaristia va posar punt i final a la jornada. Tots els participants van manifestar que havia estat un dia molt intens en el qual van poder aprendre sobretot què volen de la seva parròquia i com aconseguir-ho. Aquest curs Pastors 3.0 està organitzat per la Fundació Evangelització i Discipulat.

Informa: Redacció

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies

,