La Coral Polifònica de Puig-reig va celebrar el cinquantè aniversari de la seva fundació

Ahir diumenge, dia 15 d’abril, la Coral Polifònica de Puig-reig va celebrar el cinquantè aniversari de la seva fundació amb els cantaires actuals i excantaires durant aquest mig segle.

La jornada va consistir en una missa a l’església nova de Puig-reig, presidida per Mn. Josep Solà i concelebrada pel rector, Mn. Jordi Orobitg, i els mossens Josep M. Besora i Ramon Viladés. No cal dir que la mateixa Polifònica es va encarregar dels cants. Es va acabar amb un dinar de germanor al pavelló d’esports, amanit amb cants i mostra de fotografies d’aquests anys.

Si en fem esment aquí és perquè en els seus inicis, la llavors Coral Joventut Sardanista, va estar molt vinculada a la parròquia, ja que els seus primers directors van ser els mossens Josep M. Besora i Climent Llorens. Els va succeir Ramon Noguera, malauradament traspassat, ànima i forjador d’una de les corals més prestigioses de Catalunya.

Informa: Mn. Ramon Viladés

Publicat el dins de Notícies