Càritas Parroquial de Berga recull contes per Sant Jordi

Un any més el dia de Sant Jordi Càritas Parroquial va ser present a la plaça Sant Joan de Berga amb una parada on recollia contes i llibres en el marc de la campanya solidària “Cap nen ni jove sense un llibre”. Les persones que participaven rebien un punt de llibre amb l’anagrama de Càritas en forma de rosa pintada.

Una de les tasques de Càritas és promoure la cultura i l’aprenentatge i per això cada Sant Jordi es fa una recollida de contes i llibres per als infants i joves que participen en els diferents serveis que l’entitat duu a terme.

En aquesta edició de la campanya es van obtenir 181 contes i llibres. Càritas agraeix la col·laboració de totes les persones que ho han fet possible.

Informa: M. Coll

Publicat el dins de Notícies