Baptisme de catecúmens a Tàrrega, durant la Quaresma

Durant la missa major de les dotze, a l’església parroquial de Santa Maria de l’Alba de Tàrrega, quatre nens de 10 a 13 anys varen rebre el Sagrament del Baptisme després d’haver fet el Catecumenat durant les setmanes de la passada Quaresma. Així mateix aquest grup de nens s’estan preparant per rebre properament la seva primera comunió.

L’Eucaristia dominical estigué presidida pel rector de la parròquia targarina mossèn Josep Maria Vilaseca, acompanyat del diaca permanent Joan Novell. En l’homilia Vilaseca explicà la gran importància de rebre aquest Sagrament aprofitant que era el dia en que l’Església celebrava la festa de la Divina Misericòrdia. I també manifestà la satisfacció que aquests nens passin a formar part de la nostra comunitat cristiana.

A l’acabar la celebració es féu la foto de família acompanyats dels catequistes i dels seus familiars, servint-se un refrigeri a tota la feligresia assistent preparada per l’equip d’acollida de la parròquia.

Informa: Josep Castella / Fotos: Helena Tarragó

Publicat el dins de Notícies