Celebració de la Missa Crismal a la catedral de Solsona

Ahir Dilluns Sant, dia 26 de març, va tenir lloc la Jornada sacerdotal de la missa crismal, a la catedral de Solsona, presidida per Mons. Xavier Novell, bisbe de Solsona, i concelebrada pel bisbe emèrit, Mons. Jaume Traserra, i una cinquantena de preveres. També hi participaren diaques, seminaristes, novicis i escolans.

En aquesta missa es van renovar les promeses sacerdotals i també es van beneir els sants olis.

En acabar, hi va haver una conferència a la sala dels sants màrtirs sobre la figura del bisbe Vidal i Barraquer, amb motiu dels 425 anys de la creació del nostre bisbat. La ponència anà a càrrec de Mn. Manel Fuentes, arxiver de l’arquebisbat de Tarragona i gran coneixedor de la figura del bisbe Vidal.

Informa: Redacció / Fotos: Lluís Closa

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies