Benedicció de Rams a Cervera

A causa del temps inestable i amb plugims aquest any la benedicció dels rams es va haver de fer a l’interior del temple de Santa Maria. Feia anys que aquest acte no coincidia amb inclemències metereològiques, però per sorpresa no es va notar gens amb la participació, ja que va ser molt àmplia.

L’acte va començar amb la processó per l’interior de l’església passant per la girola del baldaquí fins a situar-se als seus llocs. La benedicció, a càrrec de mossèn Xavier Romero, i l’aixecada de les palmes i palmons van donar lloc a  l’inici de la missa.

Els nens i les nenes amb els vestits nous, els colors dels llaços de les palmes, els rams i les fotografies típiques del dia van donar el to festiu i ple de joia de la diada.

Informa: Joan Riu

Publicat el dins de Notícies