Testimonis Vacances Famílies Nombroses

El Sr. Bisbe en la glossa del dia 28 d’octubre fa balanç del projecte de Vacances per a Famílies Nombroses que es va dur a terme l’estiu passat. Publiquem alguns fragments dels testimonis d’algunes famílies que hi van participar i que van deixar per escrit:

“En primer lloc vull agrair l’oportunitat de poder participar i gaudir d’aquest projecte de vacances. Ha sigut un regal!! Espero que sigui possible endegar-lo endavant, és més, contagiar-lo a altres bisbes per fer-ho extensiu a altres terres.

…Déu ens estima tant que sense demanar-ho ens ha donat el regal d’aquest lloc, tot per a nosaltres. Una benedicció.”

***

“Estimat Bisbe, volem agrair-li de tot cor permetre aquest projecte, ja que per la nostra família és un regal immens poder participar-hi, ja que nosaltres venim de la ciutat i no podem gaudir d’aquests indrets tan increïbles d’aquesta terra plena de llocs tan bonics.

…Amb tot el cor li agraïm aquest regal, ens ho hem passat super be i marxem molt contens i amb moltes ganes de tornar-hi.

La pau de nostre Senyor estigui amb tots els que fan possible aquest projecte.”

***

“Gràcies per deixar-nos aquesta casa tan bonica i tan gran i gràcies per tot el que ens heu deixat aquesta setmana de vacances.

Tota la família hem anat a la gruta de la Verge i cadascú va demanar una cosa per dintre i després vam resar una avemaria.

Vaig agafar molts saltamontes i una marieta, jo no sabia que les marietes eren escarabats bonics.”

***

“M’agradaria agrair l’oportunitat que ens han donat, hem pogut conviure en família i fer coses que a la ciutat no es fan. M’he donat compte que a l’estar lluny de la meva realitat he pogut tenir una millor convivència amb els meus germans (10), així que gràcies per tot això, ha sigut una molt bona experiència.”

***

“Moltes gràcies per deixar que la meva família passi una setmana estupenda.

L’estància aquí ha sigut molt bona, es veu que el camp, la muntanya i els llocs així ajuden molt, ja que jo he notat que la convivència entre germans ha sigut molt millor. A més a més hi ha molts llocs per visitar en família i fer coses durant la setmana, casi no hem vist la televisió.”

***

“De tot cor vull agrair l’acolliment, ens hem sentit com a casa.

No havia imaginat que en aquest lloc podríem disfrutar tant d’estar junts, la nostra família, tantes vegades sembla una jungla! Aquesta setmana els nostres fills han trobat moments de qualitat amb aquell germà que li costa més estimar, i estic segura que és acció de Déu i de la Verge, que ens ha ajudat a trobar la pau dins de cadascun de nosaltres”.

***

“Gràcies per l’acolliment, per permetre’ns gaudir d’aquesta oportunitat, per la vostra natura i espais plens de cultura que conviden a la pietat. Han estat dies de goig, en família, entre amics, entre germans. N’hem gaudit molt!!!

Una vegada més gràcies. Esperem poder gaudir-ne altres vegades i així com la nostra família creixi, s’eixamplin els nostres cors i gaudir de l’Amor que experimentem a través dels vostres gestos.”

***

“Agraïdíssims! Aquesta és la paraula que millor descriu com marxem d’aquí. La casa i l’entorn son fantàstics i idonis perquè una família com la nostra pugui retirar-se uns dies de l’atrafegada vida que portem, afavorint que la família en grup i en moments pare/mare – fill/la visqui experiències úniques i que de bon segur recordarem la resta de la nostra vida.”

***

“Només dir-vos gràcies per aquesta iniciativa, les famílies nombroses estem, en general, molt desateses. Tenim contínuament despeses que no ens permeten gastar molt en fer vacances.

…de tant en tant una llum brilla en la foscor.”