Jornada Mundial dels Pobres

El diumenge 18 de novembre hi ha prevista la II JORNADA MUNDIAL DELS POBRES, una jornada convocada per segon any consecutiu pel papa Francesc.

Seguint les paraules del seu missatge adreçat a tots, hi llegim: “La Jornada Mundial dels Pobres pretén ser una petita resposta que l’Església sencera, estesa pel món, dirigeix als pobres de tot tipus i de tota regió perquè no pensin que el seu crit s’ha perdut en el buit…” i és que ell concentra el seu missatge en el contingut del verset bíblic «Quan els pobres invoquen el Senyor, els escolta» (Sl 34, 7).

El Papa convida a viure plegats aquesta Jornada, en comunitat, pregant i compartint quelcom, i tot des d’una autèntica fraternitat. Diu: “Voldria que també aquest any i en el futur aquesta Jornada fos celebrada sota el signe de l’alegria per redescobrir el valor d’estar junts. Pregar junts i compartir l’àpat el diumenge.”

La Jornada Mundial és una invitació que ens interpel·la a tots i ens fa sumar en la línia de fer d’aquest moment d’encontre amb l’altre, un moment privilegiat d’evangelització: “Convido… a viure aquesta Jornada Mundial com un moment privilegiat de nova evangelització. Els pobres ens evangelitzen, ajudant-nos a descobrir cada dia la bellesa de l’Evangeli.”

Llegiu el Discurs del papa Francesc en català

Llegiu el Fulletó FRATELLO