Experiència missionera al Perú: campanya de recollida de fons

La delegació de Joventut aquest estiu està organitzant una experiència missionera al Perú. S’hi han inscrit un total de 25 joves a participar-hi dels dies 19 de juliol al 19 d’agost! Així que és una enorme alegria poder comptar amb un nombre tan elevat de joves per a fer una experiència humana i espiritual tan gran com aquesta, anar al Perú de missions!!!

Alhora és un gran repte per a la delegació de Joventut i per a la diòcesi d’Abancay, que ens acull, poder aprofitar el màxim aquesta disponibilitat i entrega dels joves per viure al màxim aquest dies d’experiència missionera i ajuda social. És per això que durant aquest temps hem estat contactant amb el P. Edilberto, capellà d’Abancay, per definir els projectes a realitzar. De moment sabem segur que les tasques de voluntariat i de missió seran:

– Rehabilitació d’una antiga església per crear un nova parròquia a Abancay.

– Voluntariat en diverses obres socials: orfenat, menjador social, residència d’ancians, centre mèdic…

– Missió a una comunitat rural.

– Catequesi a nens i nenes d’Abancay.

Poder dur a terme totes aquestes iniciatives ens demana disposar d’un volum de diners i materials concrets, especialment en la rehabilitació dels locals i d’una antiga església, on s’hauria de fer una nova teulada, pintar, fer instal·lació elèctrica i diverses altres intervencions de cara a que pugui ser utilitzada com a nova parròquia d’un barri properament. Si podem aportar, a part de les nostres mans, una aportació econòmica anrira mol bé i seria necessària i molt agraïda per la comunitat de cristians d’Abancay.

Des del grup promotor, hem engegat una campanya de recollida de fons per a poder realitzar aquests projectes i també ajudar els joves missioners a aconseguir alguns diners per fer més lleuger el cost del viatge. Així hem realitzat unes samarretes que venem al preu de 10€, i hem fet uns punts de llibre per tal d’informar i demanar col·laboració en els projectes. A la vegada, alguns dels joves missioners aniran per les parròquies del bisbat que així ho demanin a fer conèixer els projectes a realitzar durant l’experiència a l’estiu, i demanar la col·laboració.

Aquell que ho vulgui pot fer el seu donatiu al compte de La Caixa: ES79 2100 0081 9602 0036 0876 especificant si l’ajuda és per als joves missioners, o per als projectes

Els donatius realitzats per a aquests conceptes poden generar dret a deducció en la declaració de l’IRPF. Podeu sol·licitar el vostre resguard de donatiu al mail joventut@bisbatsolsona.cat

Rebeu una salutació cordial, i moltes gràcies per la difusió i col·laboració!

Informa: Delegació de Joventut del Bisbat de Solsona.