Campanya de la Renda 2017

Rere cada X hi ha una història

Aquests dies comença la campanya de la declaració de la renda 2017.

I com cada any us volem adreçar unes línies.

En primer lloc us volem agrair la vostra participació a la campanya. Estem contents de comunicar-vos que hi ha hagut un augment en el nombre de declaracions en les que s’ha marcat la X a favor de l’Església en la declaració de la renda (55.841 declaracions més a favor de l’Església en tot l’Estat).  Moltes gràcies per ajudar-nos!

Amb aquest gest que no costa gens i ajuda tant, continueu fent possible moltes realitats, ajudeu a finançar iniciatives pastorals, atenció a les persones grans i malaltes, projectes de nova evangelització, atenció sagramental en els moments importants de la vida i la mort, acompanyament personal, manteniment del gran patrimoni artístic i cultural que custodiem socialment, atenció a la infància i a la joventut (catequesi i activitats educatives i formatives) i un llarg etcetera.

Marcar la casella amb la X a favor de l’Església, és un gest que no costa res, ni pagues més impostos ni es retonen menys diners.

Gràcies per ajudar-nos a desenvolupar les activitats pastorals i socials. Gràcies per aquest gest que no costa res i ajuda tant! Perquè rere cada X hi ha una història!

Bisbat de Solsona/Subdpt. d’autofinançament