Jornada de Famílies Cristianes a la Sagrada Família

Recordem la Jornada de Famílies Cristianes del dia 26 de març a la Sagrada Família de Barcelona amb el lema “L’alegria de l’amor es viu en família!”. Aquesta Jornada, que tindrà lloc a les 5 de la tarda, serà la cloenda de la Setmana de la Família i de la Vida.

La Jornada vol expressar que l’amor viscut dins la família és el que ens fa experimentar més alegria i ens estimula a estimar-nos més i a compartir les nostres il·lusions i neguits.

En tractar-se d’un acte organitzat a la Sagrada Família i degut a la seva capacitat i seguretat, cal fer les inscripcions com a molt tard dijous dia 9 de març. Cal fer la inscripció per obtenir una entrada ja que si no es té no es podrà accedir al recinte, per això, és imprescindible que tothom s’apunti i les entrades que no estiguin reservades s’oferiran a d’altres Bisbats.

Des de la Delegació de Pastoral Famíliar del Bisbat de Solsona es preveu disposar d’autocars segons el nombre d’interessats. El preu de l’autocar és de 10 euros per persona a partir de 5 anys; els més petits no paguen tot i que s’han d’inscriure ja que no tindrien dret a cadira ni podrien entrar a la Sagrada Família. En el cas d’infants amb cotxet cal dir-ho també per a situar-los en un lateral.

Per a inscripcions: a cada parròquia, o bé, pastoralfamiliar@bisbatsolsona.cat i telèfon: 669 689 746 (Yolanda).