Experiència missionera al Perú

Quan? Del 20 de juliol al 20 d’agost de 2017

On? A la Diòcesi d’Abancay (Perú)

Què farem? Experiència Missionera a les comunitats rurals, catequesi i reforç escolar, tasques d’ajuda social en orfenats i altres centres d’Abancay, dur a terme un projecte de desenvolupament. Ens acompanyarà Mn. Marc Majà, rector de la parròquia de Berga.

També farem alguns dies de turisme per conèixer la cultura i alguns dels llocs més característics del país, com la ciutat de Cuzco i visitar el Machu Pichu.

Preu? No més de 1.900€ (garantit per a les inscripcions d’abans del 31 gener 2017) Els joves del Bisbat de Solsona tindran una subvenció, així el preu final serà de 1.100€ Estudiants.   1.400€ No Estudiants.

Inscripcions? joventut@bisbatsolsona.cat o al mòbil 659925382 (Marc)

Termini d’inscripció i pagaments: Com més aviat es digui millor per poder obtenir un millor preu del bitllet d’avió, i així rebaixar el preu base. Els pagaments seran fraccionats en el temps, per confirmar la reserva caldrà fer un primer pagament i així quedar inscrit.

*Si algú està interessat en fer l’experiència únicament de 2 setmanes de temps, també es possible! Interessats consultar preu.