Cloenda del Cafè Familiar a la Parròquia de Tàrrega

El passat diumenge dia 17 de març es donà cloenda al Cafè Familiar de la Parròquia de Tàrrega. Una activitat iniciada el passat dia 21 d’octubre de 2018 i que s’ha perllongat fins ara, amb la participació de vint-i-dues famílies a les dependències de l’Edifici Parroquial. Aquesta és una proposta iniciada ja fa tres anys com a segona via a la catequesi tradicional, la qual inclou trobades el diumenge amb pares i fills cada quinze dies.

Els nens a l’arribar se separen dels pares per rebre la catequesi per part de tres catequistes. Els pares es reuneixen a part en una sala dividint-se en tres grups. L’activitat dominical s’inicia compartint l’esmorzar, de manera que van fent amistat entre ells. A cada taula hi ha dues persones de l’equip format pels pares i mares de família. Després es fa una xerrada, on enguany els temes tractats han estat molt relacionats amb l’educació dels fills i la família.

A l’acabar l’activitat  es comparteixen en grup les preguntes sobre el tema tractat on ells expressen lliurament la seva opinió. Seguidament són acompanyats a l’església de Santa Maria de l’Alba on cada setmana se’ls ensenya una part de les seves pintures murals, i tot seguit participen a la missa major de les 12 del migdia, presidida pel rector Mn. Josep Maria Vilaseca.

Aquest any com a novetat s’ha inclòs com a dia assenyalat del Cafè Familiar, el  primer Sopar Alpha només per als pares, on un bon nombre hi participaren. Així, de moment, vuit d’aquests pares estant fent el Curs Alpha. Afegir que després de repartir-se una enquesta anònima, els pares valoraren molt positivament aquesta proposta.

Informa: Josep Castellà / Foto: Helena Tarragó

Publicat el dins de Notícies