Els joves del bisbat amb altres de Catalunya celebren la JMJ, a Mataró

Una trentena de joves del bisbat de Solsona van participar aquest cap de setmana en la Jornada Mundial de la Joventut celebrada per la delegació de joventut de Catalunya, a Mataró. Donat que les dates i preus feien difícil participar en la JMJ de Panamà, van decidir no perdre’s l’oportunitat de poder viure aquesta gran experiència compartint amb molts joves d’arreu de Catalunya, els dies 26 i 27 de gener, a través de jocs, testimonis, música, connexions en directe amb Panamà…

L’acollida es va iniciar el dissabte a les 12:30 del matí a l’escola Sant Josep de Mataró, seguint amb el dinar i l’inici de la gimcana JMJ arreu de la ciutat, plena de testimonis, compartint la catequesi del Papa: “Faci’s en mi segons la teva paraula”.

Al final del dia els 400 joves participants de l’encontre es van reunir a l’escola dels Salesians per sopar i després gaudir de concerts amb DjNira i Uni2nCristo; tot finalitzant la nit de la millor manera amb la vetlla de pregària i adoració.

Aquella nit, en la mateixa escola on dormien, hi havien connexions en directe amb Panamà per poder escoltar al Papa.

El segon i últim dia de l’encontre es va iniciar amb un esmorzar al pati de l’escola seguit d’animació amb música i el taller de la santedat amb testimonis, danses típiques, jocs tradicionals… A mig matí tots els joves començaven la marxa per la ciutat fins a la basílica com si es tractés d’una JMJ autèntica per celebrar l’eucaristia final i, seguidament, de l’últim dinar.

La pròxima JMJ celebrada serà al 2022 a Portugal, ja es comenta entre els joves del bisbat les ganes de participar-hi.

Informa: Delegació de Joventut

 

Publicat el dins de Notícies