Dejuni solidari i vetlles solidàries amb els presos catalans

La diòcesi de Solsona dóna suport a aquesta carta:

DEJUNI SOLIDARI i VETLLES SOLIDÀRIES AMB ELS PRESOS CATALANS

EN VAGA DE FAM A LLEDONERS

Profundament entristits per la situació que ha portat alguns polítics catalans a iniciar una vaga de fam, cristians d’arreu del país, més enllà dels propis posicionaments polítics respecte al procés independentista, en senyal de solidaritat amb ells i tot demanant una solució justa al conflicte català-espanyol en curs, hem decidit fer dejuni els divendres fins que duri la vaga de fam d’aquests nostres germans.

Qui desitgi afegir-se a aquesta iniciativa i fer-ho saber a Joaquim Forn, Josep Rull, Jordi Sánchez i Jordi Turull, pot escriure nom i cognoms amb el lloc de  residència a capellans.cat@gmail.com o bé per WhatsApp a 619 951 902. Aquestes dades es mantindran reservades i seran comunicades personalment als presos en vaga de fam.

Juntament amb aquest dejuni –que cadascú fa segons cregui convenient (total, a pa i aigua, o reduint considerablement el menjar o altres coses)-  es proposa també de convocar els divendres de forma transversal i oberta vetllades de reflexió, meditació i pregària, amb el títol genèric d’ESPIRITUALITAT I SOLIDARITAT AMB ELS PRESOS CATALANS EN VAGA DE FAM.

 

Publicat el dins de Notícies