Jornada del voluntariat parroquial a la Parròquia de Navàs

El diumenge dia 27 de maig la Parròquia de la Sagrada Família de Navàs va celebrar la jornada del voluntariat parroquial, a la Missa de les 12 del migdia. Com ja fa uns anys la trobada va seguir al voltant de la taula, compartint paella per a dinar.

Amb aquesta jornada, es llegeix al full parroquial, “valorem i agraïm el servei generós, i sovint amagat, que tantes persones presten a la Parròquia: Càritas, catequesi, culte, tercera edat, formació, atenció a gent sola i/o malalts, Residència d’avis…” A més a més de reconèixer la seva generositat, des de la senzillesa i la humilitat, aquesta jornada “també vol ser una crida/invitació a la col·laboració per part de moltes més persones”.

Informa: Montserrat Coll

Publicat el dins de Notícies