Celebració de la Festa de Sant Isidre, patró de la pagesia, a la parròquia de Tàrrega

Per tancar les Festes Patronals de Maig honorant a les Santes Espines i la Mare de Déu de l’Alba, la pagesia targarina ha renovat un any més la tradició immemorial de celebrar el solemne Ofici en honor de Sant Isidre, patró dels pagesos. Al presbiteri han estat exposades les relíquies de les Santes Espines i els històrics penons del Sant Crist de la Sang i dels Pagesos i de les Santes Espines. Han presidit els membres de la junta de l’Associació de Propietaris de Finques Rustiques del Terme de Tàrrega.

D’aquesta manera, avui dia 15, ha tingut lloc la celebració d’una solemne Eucaristia a la parroquial de Santa Maria de l’Alba, presidida pel rector Josep Maria Vilaseca, acompanyat del diaca Joan Novell. En l’homilia mossèn Vilaseca entre altres coses ha indicat: “Sant Isidre era home de pregària que reconeixia l’amor de Déu”. I “tots hem d’agrair al Senyor els dons de la natura, en un any esplèndid de pluges per als nostres camps”.

Els cants han estat a càrrec de les veus dels Àngels de la Parròquia acompanyats amb els tocs d’orgue d’Àngel Sans. Al final s’han interpretat els Goigs a Sant Isidre, lletra i musica del recordat Mn. Carles Melé.

Informa: Josep Castellà

Publicat el dins de Notícies