Trobada de joves Rout to God

Aquest passat dissabte uns 25 joves d’arreu del bisbat es van trobar en l’encontre Route to God, que la delegació de joventut ofereix mensualment. Aquesta vegada l’encontre ha sigut a Cervera, on Mn. Xavier Romero va fer una catequesi al voltant de les virtuts humanes. Sobre les virtuts va destacar que és la pràctica constant del bé, i aquests hàbits són fonamentals per al nostre dia a dia, sense els quals les virtuts cardinals i teologals són molt difícils de desenvolupar.

En la segona part de l’encontre, la Meritxell i l’Imma Cid van explicar el seu testimoni de l’experiència viscuda aquest estiu a Haití. Van participar d’un projecte del Padre Mario, on entre d’altres iniciatives té una casa d’acollida per a nens abandonats del carrer. Va ser un moment molt emotiu i colpidor per als joves escoltar el seu testimoni molt viscut, conèixer aquesta realitat, i veure algunes de les fotos.

A les 8 del vespre, els joves van participar de la missa a l’església de Sant Antoni amb tota la comunitat cerverina, i posteriorment la majoria també es van quedar a sopar per acabar de compartir la seva amistat.

Informa: Delegació de Joventut

 

Publicat el dins de Notícies