Els Wra Choir & Ensemble ofereixen un concert inoblidable a Cardona

El passat diumenge 11 de març, el prestigiós cor de la Western Reserve Academy de Hudson (Ohio) va oferir un concert extraordinari a l’església de Sant Miquel de Cardona, dins el marc de les celebracions del 60è aniversari de la Coral Cardonina.

El cantaires de la WRA, una de les institucions educatives més destacades i elitistes dels Estats Units, van desglossar un escollit programa musical integrat per un ampli ventall de cançons  tradicional d’arreu del món, espirituals negres, peces clàssiques de compositors com Mozart i Gabriel Faure, així com moderns arranjaments de música pop a cappella. Dirigits per  Margaret Karam i acompanyats pel reconegut organista Edward Wiles, alguns dels seus cantaires van distingir-se també com a solistes i brillants instrumentistes (trompa, violí i violoncel).

El públic que va omplir més de mitja nau del temple va aplaudir efusivament els cantaires nord-americans que el proper divendres actuaran a Montserrat i a Santa Maria del Mar de Barcelona. La Coral Cardonina va sumar-se a les seves veus per a interpretar dues peces al finalitzar el concert: “Gaudeamus iguitur” i “Ave verum Corpus” de Mozart.

Informa: Coral Cardonina

Publicat el dins de Notícies