Nens i catequistes es troben a Avià per la Cateaventura

El dissabte dia 3, els infants de catequesi del nostre bisbat van gaudir d’un encontre de nens i nenes a la parròquia d’Avià. La trobada, anomenada Cateaventura, va reunir al voltant d’uns 50 nens i una vintena de catequistes i mossens que els van acompanyar a la trobada.

Els infants van descobrir amb una gimcana algunes de les particularitats del territori del bisbat. Els arxiprestats van ser l’eix de les proves que anaven superant i van concloure el matí amb la celebració de l’eucaristia a l’església del poble.

A l’hora de dinar van anar d’excursió fins a Santa Maria d’Avià on el bisbe Xavier  els va explicar la història de l’ermita.

A la tarda van compartir alguns jocs i la jornada va finalitzar amb el teatre de presentació de les Catecolònies, que es duran a terme del 8 al 15 de juliol.

Informa: Equip de catequistes de les Catecolònies

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies

,