Missa Quaresmal amb infants i presentació de la Visió a la parròquia de Solsona

Diumenge 11 de març, a la parròquia de Solsona, es van convocar els infants de catequesi de comunió, per a fer alguns jocs i activitats amb motiu de la Quaresma, una hora abans de la missa.

En la missa que es va celebrar després, a les 12 del migdia, mossèn Lluís, rector de Solsona, va presentar la Visió de la Parròquia, el somni, cap a on volem caminar després d’un discerniment de més d’un curs: La teva parròquia alegre, fraterna, evangelitzadora, oberta a tothom.

La parròquia de Solsona somnia renovar-se per tal de ser una comunitat a l’estil de les primeres comunitats cristianes, on tothom s’hi senti acollit fomentant el sentit de pertinença. Una comunitat intergeneracional, alegre i viva facilitant que puguin compartir i contagiar cap a fora el tresor de la fe.

També es va poder comptar amb la participació del Grup de Gospel de la parròquia. En acabar la missa van poder compartir un piscolabis i comentar els canvis que es van veure i que es van anunciar.

Informa: Parròquia de Solsona

Fotografies cedides per Lluís Closa Manau

 

Publicat el dins de Notícies