Jornada de Formació sobre Lideratge Cristià

El dia 10 de març va tenir lloc al Seminari de Solsona una Jornada de Formació sobre Lideratge Cristià, a càrrec de Pepe Prado, Fundador i Director de l’Escola d’Evangelització Sant Andreu. Més de cinquanta persones de diferents parròquies de la diòcesi van ser-hi presents.

La jornada va començar a les 10 del matí amb un cant de lloança per continuar amb una analogia, tal i com és costum en els cursos de l’Escola d’Evangelització Sant Andreu.

La Teresa Gené, responsable d’aquesta escola al nostre bisbat de Solsona, va presentar el Pepe Prado i l’Ana Gir, una noia polonesa que va ajudar al Pepe en aquesta jornada. Després d’explicar en què consistia aquesta formació, va haver-hi un breu descans perquè els assistents poguessin conèixer-se i compartir l’esmorzar.

Al matí el tema impartit va ser “Todos somos líderes” i va constar, a més de la xerrada, d’alguna dinàmica de grup. Després va tenir lloc l’eucaristia concelebrada pel vicari general i els mossens participants de la jornada.

Havent dinat van haver-hi unes quantes xerrades més amb dinàmiques incorporades per acabar amb una conclusió de la jornada feta pel Pepe Prado.

Totes les persones assistents van manifestar que la jornada havia estat molt profitosa i van poder adquirir alguns llibres escrits pel Pepe Prado. En resum una jornada per aprendre a ser líder amb actitud de caritat i servei.

Informa: Redacció

Publicat el dins de Notícies

,