Cloenda del Cafè Familiar a la Parròquia de Tàrrega

El passat diumenge 11 de març es va concloure amb la Missa de la Comunitat celebrada a la Parroquial de Santa Maria de l’Alba de Tàrrega, el Cafè Familiar. Una Eucaristia presidida pel rector Josep Maria Vilaseca, acompanyat del diaca Joan Novell, amb la presència dels nens que fan la catequesi acompanyats dels seus pares i la feligresia targarina.

El Cafè Familiar és una nova proposta iniciada el curs passat com a segona via a la catequesi tradicional, el qual inclou trobades el diumenge amb pares i fills  cada quinze dies. Els nens a l’arribar es separen dels pares per rebre la catequesi.

Els pares s’acullen en una sala, tot formant tres grups. Es comença compartint l’esmorzar, de manera que van fent amistat entre ells. A cada taula hi ha dues persones de l’equip, el qual està format per pares i mares de família.

Després es fa una xerrada tractant temes que porten a reflexionar sobre “Quin és el sentit de la vida”, “Busques la felicitat?”, “És possible perdonar?”, “Com curar les ferides de la vida”… on el contingut final és trobar en Jesucrist el veritable sentit de tot. Així s’intenta apropar els pares a l’inici de la fe cristiana. A l’acabar  es comparteixen en grup les preguntes sobre el tema tractat on ells expressen lliurament la seva opinió. Seguidament tots ells s’apleguen a la missa major de les dotze.

L’equip valora molt positivament aquesta proposta ja que és una gran oportunitat de conèixer els pares als quals se’ls ofereix en el seu moment assistir al Curs Alpha. En aquest sentit hi ha alguns pares del Cafè Familiar que aquest any ja estan participant als sopars Alpha.

Informa: Josep Castellà / Fotos: Salvador Cos i Anna Maria Farré

Publicat el dins de Notícies