Assemblea anual de Mans Unides, a Bellpuig

El dissabte 17 de febrer  es va celebrar a Bellpuig l’Assemblea anual de Mans Unides. Hi van assistir un bon grup de voluntaris com a representants i voluntaris vinguts d’arreu de tota la diòcesi de Solsona. Es va presentar la campanya que enguany porta per lema: “COMPARTEIX EL QUE IMPORTA ”.

Es va comptar amb la presència de Mn. Abel Trulls, Rector de la parròquia de Bellpuig, el qual va obrir l’acte amb unes enriquidores reflexions. Va seguir la informació de la campanya 2017 amb variades aportacions de les persones responsables de les delegacions comarcals i es van donar els comptes de l’exercici 2017, amb els quals Mans Unides de la diòcesi de Solsona va poder  fer realitat tres projectes.

Seguidament es va informar dels ingressos de l’any 2017: Col·lectes i Parròquies: 27.194,78€; Socis i donatius: 87.162,22€; Activitats diverses 58.576,34€; Aportacio del Bisbat: 5.320€; Aportacio anònima 133.000€.

Va servir també per presentar els nous projectes que el 2017 ens hem proposat dur a terme. (Vegeu-los al Full diocesà del 5-2-17, pàg. 4)

La Jornada es va desenvolupar en un clima de germanor molt constructiu i profitós on tots es van poder contagiar del goig que dóna treballar en equip per construir un món més just i més solidari.

Delegació de Mans Unides del Bisbat de Solsona

Publicat el dins de Notícies

Comparteix
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone