24 hores amb el Senyor a la Parròquia de Solsona

Seguint la indicació del papa Francesc en el seu missatge quaresmal, inspirats en el Salm 130,4: “Però ets tu el qui dónes el perdó”, el passat divendres 9 de març, de les 9 del matí, fins a les 9 del matí del dissabte, dia 10 de març, a la capella del Santíssim de l’església del Cor de Maria es va dur a terme l’Exposició de Jesús Eucaristia. Hi va haver moments de reflexió, de música de fons, també de silenci… per ajudar a estar amb el Senyor.

A més a més, hi va haver la possibilitat durant la major part del dia de rebre el Sagrament del Perdó. La valoració ha estat molt positiva ja que hi va haver molta assistència, cosa que ens fa plantejar la possibilitat de fer-ho un cop al mes.

Informa: Parròquia de Solsona

Publicat el dins de Notícies