Trobada de catequistes de l’arxiprestat del Llobregat

El dia 16 de febrer, vint-i-un catequistes de l’arxiprestat del Llobregat, acompanyats dels nostres mossens, ens vam trobar a Navàs.

Vam repartir dues hores a atendre tres aspectes importants en la nostra vida: formació, pregària i convivència. La formació va anar a càrrec de Mn. Marc Majà, rector de Berga. Amb un estil clar i proper, ens va parlar de Quaresma, Bíblia, vida. Partint de l’evangeli de Marc (1, 29-39), va  comentar un dia de la vida de Jesús i ens va animar a descobrir com podem imitar-lo en aquestes actituds: pregària, caritat, evangelització, bondat, amistat-família. Reflexió encertada i amb missatge directe, per a la vida i per a la missió.

Vam fer una ràpida visita a l’exposició “Memorial Bisbe Deig”, que es troba a l’església parroquial de Navàs. Conté un recull biogràfic i també escrits i altres objectes relacionats amb el nostre bisbe navassenc.

El segon moment va ser la pregària, amb textos evangèlics i del Papa Francesc. Com a cloenda, les catequistes de Navàs ens van oferir un berenar comunitari. I, a les 6 de la tarda, retorn al poble, per atendre les nostres persones i les nostres activitats.

Valorem l’experiència, a nivell individual i a nivell arxiprestal. Fa uns mesos, també a Navàs, vam celebrar una reunió del voluntariat arxiprestal de Càritas. També molt interessant i positiva. Cal anar avançant, dins les nostres possibilitats, en aquest tipus d’encontres de formació i de convivència. Ens enriqueixen i ens animen!

Informa: Parròquia de Navàs

Publicat el dins de Notícies