Tornen els sopars Alpha a la nostra diòcesi

El passat dijous dia 8 de febrer van començar a la nostra diòcesi els sopars Alpha d’enguany, quatre han estat les parròquies que aquest dijous han donat el tret de sortida a la campanya d’evangelització d’enguany a través d’aquest mètode d’evangelització. La il·lusió i el goig de l’anunci de l’evangeli són les notes dominants d’aquesta iniciativa que després de vuit  anys ja està arrelada en les nostres terres.

Publiquem una petita crònica que ha fet arribar cadascuna de les parròquies:

“El Casal Cívic de Berga (antic “Hogar del Pensionista”) acull, un any més, el “Sopar Alpha” a Berga. L’equip Alpha de la parròquia ha treballat durant setmanes per preparar, encomanar a Déu, donar a conèixer, convidar i, finalment, fer realitat el curs amb el tret de sortida del “sopar de presentació”. L’escaiença de la proximitat de Carnestoltes ha fet que, enguany, la sala del sopar estès especialment guarnida, cosa que ha agradat a tots! Amb il·lusió, doncs, s’ha emprès aquesta aventura amb l’objectiu que siguin molts els qui puguin fer un pas endavant en la seva vida de fe”. Parròquia de Berga

“A Cervera els sopars Alpha es duen a terme en el casal de la parròquia, una sala ben adequada per acollir a les persones que enguany varen venir al sopar de presentació. Gràcies a Déu tot va anar molt bé i la gent va quedar gratament sorpresa i es van sentir molt i molt bé.” Parròquia de Cervera

“Súria també va començar els seus sopars Alpha d’enguany, en aquest cas en la bonica rectoria de Sant Salvador de Torroella, lloc entranyable enmig de boscos que propicia l’acollida i el caliu de l’encontre fratern, valors indispensables d’Alpha. L’equip està content per la participació d’enguany, entre els quals hi ha un grupet de mares joves i amb l’esperança que s’hi afegeixin encara més persones”. Parròquia de Súria

“La nit del dijous 8 de febrer a les dependències del Gat del Rosal de l’Associació Alba es feu el sopar-presentació del Curs Alpha 2018. Hi assistiren convidades més d’una vuitantena de persones que ompliren la sala. Després d’una salutació musical amb la cançó El teu amor ens fa dir amen, intervingué mossèn Josep Maria Vilaseca, “el sopar Alpha és una oportunitat que ens passa per fer un canvi important en la vida; Alpha és un camí que ens pot millorar la vida interior per agafar noves energies i ser més feliços”, va comentar. Helena la coordinadora del Sopars a Tàrrega, convidà i explicà els detalls del nou curs 2018.” Parròquia de Tàrrega

La parròquia de Solsona, degut a la incidència que les festes de Carnaval tenen a la ciutat, tindrà el sopar de presentació el proper dijous 15 de febrer, preguem perquè molts siguin els convidats i molts els qui diguin sí a aquesta proposta de trobada de l’amor de Déu.

Informa: Delegació de Nova Evangelització/Comissió Alpha

Publicat el dins de Notícies