Sopar Solidari de Mans Unides de la parròquia de Tàrrega

Com ja és costum el mes de febrer, la Delegació del Grup de Missions i Mans Unides de Tàrrega organitzà el Sopar Solidari amb la finalitat de recaptar ajuts que permetin sufragar els dos projectes d’enguany del Bisbat de Solsona a benefici del Tercer Món. Un d’ells a Malawi (Àfrica) per a la millora de l’atenció sanitària en una zona pobra de Mangochi amb un cost de 93.924 euros, i un altre per al projecte educatiu de cara a l’ampliació d’una escola de primària a Sierra Leona, per un import de 51.917 euros.

La sala social de l’Ateneu de Tàrrega va aplegar una vuitantena de targarins, que es reuniren al voltant de la taula sopant amb el pa i oli, una poma i aigua, com a símbol d’austeritat i d’unió amb la gent que tenen necessitats. El resultat de les aportacions voluntàries d’aquesta primera jornada de la campanya del 2018 foren de 1.058’60 euros.

En la jornada que obria la campanya d’activitats del Grup de Missions i Mans Unides de Tàrrega per enguany, hi hagueren paraules de salutació i una pregaria de Mn. Josep M. Vilaseca, rector de Tàrrega. Així mateix una interessant i emotiva xerrada acompanyada d’imatges, a càrrec de l’Estel i l’Anne Sophie Oriola Garriga, ambdues voluntàries al Paraguai en un projecte d’educació de la Fundació Alda de Barcelona del 2010.

Abans, un cop projectats uns audiovisuals sobre els resultats de la campanya del 2017 i l’actual 2018, Àngels Salgado, membre del Grup local de Mans Unides, explicà els dos projectes per aquest any del bisbat solsoní, en la campanya numero 59 de Mans Unides sota el lema Comparteix el que importa. També es llegí una carta d’agraïment a les tasques del projecte del 2017 feta per Mans Unides, enviada des de la comunitat de Mahate, de Moçambic

Informa: Josep Castellà

Publicat el dins de Notícies

,