Nou Route to God a Bellpuig

Aquest passat dissabte, dia 17 de febrer, un bon nombre de joves del bisbat es van tornar a trobar en el grup Route to God, encontre de joves mensual. Aquesta vegada es va realitzar a Bellpuig.

El tema de la jornada era com viure la malaltia des de la fe, i com acompanyar la malaltia. Mn. Lluís Ruiz va ser l’encarregat de fer-los reflexionar sobre com definim la malaltia i com tractem aquells que estan malalts, tot llegint un text del Papa Francesc que convidava a pensar en el tema.

Alhora vam tenir el testimoni de tres joves que realitzen voluntariats en el camp dels malalts: atenció a les famílies de nounats a l’hospital de Lleida; participació al pelegrinatge de l’Hospitalitat de Lourdes; i stage al Santuari de Lourdes. Tot plegat va servir per crear consciència que la malaltia és quelcom comú en la vida, i que cal afrontar-la amb fe, valentia i acceptació, i que l’ajuda dels familiars i amics és molt important en el procés per conviure i superar la malaltia.

La jornada es va completar assistint a la missa de la comunitat de Bellpuig, a l’església de Montserrat, i, posteriorment, amb el sopar i temps distes de conversa, acabant anant a portar un ram pintat a la Mare de Déu dels Dolors i visita a l’església parroquial.

La propera trobada del Route to God serà de dos dies, el 10-11de març al monestir de Sant Ramon.

Informa: Delegació de Joventut

 

Publicat el dins de Notícies