El papa Francesc felicita el número 2.000 de “Catalunya Cristiana”

 

«Amb motiu de la publicació número dos mil del setmanari Catalunya Cristiana, desitjo fer arribar al seu equip editorial, als treballadors i als seus lectors la meva felicitació més cordial.» Amb aquestes paraules el papa Francesc ha fet arribar al cardenal Joan Josep Omella una felicitació amb motiu del número 2.000 de Catalunya Cristiana.

En el seu missatge, que es pot llegir íntegre a la portada del número 2.000, el papa Francesc encoratja Catalunya Cristiana a continuar «treballant amb esperit de comunió eclesial i la il·lusió de contribuir cada vegada més a la difusió de l’alegria de l’Evangeli, única missió de l’Església».

El número 2.000 compta amb un tiratge extraordinari de 40.000 exemplars i té com a lema «2.000 setmanes amb tu». A banda de la felicitació del papa Francesc, s’hi publica una entrevista en exclusiva feta pel director, Jaume Aymar, al cardenal Pietro Parolin, secretari d’Estat de la Santa Seu.

Per celebrar l’efemèride, el cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona i president del patronat de la Fundació Catalunya Cristiana, presidirà una missa a la catedral de Barcelona. Serà el diumenge 28 de gener a les 19 h.

www.catalunyacristiana.cat

 

Publicat el dins de Notícies