Fi de l’encontre de Taizé a Basilea

El grup de joves van tornar ahir dimarts, dia 2 de gener, de l’experiència a l’Encontre Europeu de la comunitat de Taizé.

Els últims dies van ser ben intensos i plens d’activitats:

La pregària a la catedral de Münster, i visita pels llocs més turístics del centre de la ciutat.

El dia 31 al vespre, coincidint amb l’última hora de l’any, es realitzà la pregària per la Pau. seguida per la festa de les nacions, en la festa de cap d’any, on cada país fa algun ball o cant tradicional. Les celebracions de fi d’any i cap d’any a les parròquies d’acollida.

Moments molt macos i especials amb la família que acull els joves. El dinar de cap d’any, i l’hora dels adéus sempre carregat de molts sentiments d’emoció després del viscut d’aquests dies, amb l’agraïment mutu per tot el compartir, tant per part dels joves com de les famílies.

Durant el viatge de tornada en bus, el joves van compartir amb la resta del grup l’experiència viscuda durant aquests dies a Basilea, destacant allò que més els ha marcat, sorprès, i s’emporten en el record.

Per a tots va ser una molt bona experiència que els ajudarà en el seu camí de fe, i tant de bo el pròxim any puguin repetir, aquest cop a Madrid.

Informa: Delegació de Joventut

Publicat el dins de Notícies