Celebració del Vot de poble a la parròquia de Súria

El dissabte, dia 20 de gener, festa de sant Sebastià, la Vila de Súria renovà el seu Vot de poble, i ja en són 133 anys, des que per intercessió d’aquest màrtir a l’any 1885 aquesta Vila va ser alliberada de l’epidèmia de la còlera malmesa pràcticament en totes les famílies amb contagiats i difunts.

Súria agraïda ininterrompudament ve celebrant aquesta gesta, signe de la bondat de Déu Pare, mentre demana continuar essent alliberada de tantes epidèmies i pestes que malmeten materialment i espiritualment els nostres temps.

Enguany va presidir la celebració eucarística el nostre bisbe Xavier, en visita pastoral, acompanyat del Sr. Vicari General i altres mossens amics i veïns de l’Arxiprestat del Cardener.

Informa: Parròquia de Súria

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies