Benedicció de capelletes de la Sagrada Família, a Miralcamp

El passat dia 31 de desembre, festa de la Sagrada Família, a la Parròquia de Miralcamp es recuperà la tradició de beneir les capelletes de la Sagrada Família.

Aquesta és una tradició que començà l’any 1910, quan Mn. Joan Borniol Oriol proposà al feligresos de comprar unes capelletes de la Sagrada Família i passar-les per les cases. La proposta va tenir molta acceptació i s’adquiriren les capelletes, les qual eren rebudes per les famílies que així ho volien i les tenien a casa durant dos o tres dies, fent oració o resant el rés del Rosari. Quan hi havia un difunt a la casa, els veïns portaven la capella que la família situava en un lloc preferent.

Avui aquesta tradició es manté viva, i les sis capelletes són rebudes per 161 famílies del poble de Miralcamp que continuen la devoció a la Sagrada Família.

Informa: Parròquia de Miralcamp

Publicat el dins de Notícies