Vetlla de pregària d’Advent, a Balsareny

El dijous 14 de desembre, feligresos de diverses parròquies del sud de l’Arxiprestat del Llobregat es van reunir a la capella del Santíssim de la Parròquia de Balsareny per tal de celebrar la vetlla de pregària d’Advent.

Va presidir Mn. Antoni Bonet, rector de Balsareny des de fa uns tres mesos. A l’altar hi havia un mural elaborat pels nens i nenes de catequesi, que el diumenge anterior havien participat a la missa. Mn. Bonet va recordar el significat de l’Advent a través del mural i també va fer referència als dos ciris d’Advent que ja cremaven i que “bé podrien ser de Pau i d’Esperança”, entenent el mot “pau” com a portador de tres mots més: Pregària, Amor i Unió. “Si hi ha pregària, amor i unió”, va dir el mossèn, “aleshores hi ha pau”.

Els assistents van poder expressar peticions i agraïments espontanis en el moment de la pregària de fidels i la vetlla va cloure’s amb una reflexió d’Advent del bisbe emèrit Pere Casaldàliga i el cant del Virolai, ja que a la capella hi ha una imatge de la Mare de Déu de Montserrat.

En acabar tothom fou convidat a visitar els dos pessebres fets per Mn. Joan Bajona: el de l’interior de l’església i el de l’exterior, situat davant de la rectoria.

Informa: M. Coll

Publicat el dins de Notícies