Recés d’Emmaús Homes: un recés de conversió

El cap de setmana del 15 al 17 de desembre va tenir lloc al Seminari de Solsona el recés d’Emmaús Homes amb una participació d’una vintena de persones de diferents llocs de la diòcesi i de fora, i un equip organitzador d’una vintena de servidors i el mossèn consiliari d’enguany, Mn. Lluís Ruiz.

El recés de homes és, a l’igual que el de dones, el quart que s’organitza a la nostra diòcesi i ens consta que altres diòcesis estan també interessades en dur-lo a terme. El recés va començar el divendres al vespre i va acabar amb una missa el diumenge a la tarda, on s’hi afegiren les famílies i amics dels participants. L’eucaristia fou presidida pel bisbe Xavier juntament amb el consiliari i un mossèn participant.

Han estat uns dies on les conversions i l’amor de Déu han estat presents en mig de tots els participants. A través dels testimonis i de les dinàmiques han pogut sentir en el seu cor el perdó, la misericòrdia i la joia de ser fills de Déu.

Tant de bo aquests homes, i també les dones que van fer el recés fa unes setmanes, hagin descobert què els hi demana el Senyor i sàpiguen seguir el seu camí.

Informa: Redacció

Publicat el dins de Notícies