Encontre Europeu de joves organitzat per la comunitat de Taizé, a Basilea

Des del dia 28 de desembre un grup de vint-i-vuit joves del Bisbat són a Basilea, participant de l’Encontre Europeu organitzat per la comunitat de Taizé.

El grup de joves va marxar el dimecres 27 al vespre per recórrer amb bus la distància de Catalunya a Basilea. Un cop arribats han estat acollits per dues parròquies diferents (Liestal i Bartenheim la Chaussée), allà s’han repartit entre diverses famílies que els hi han obert les portes de casa seva durant aquests dies.

En la trobada participen de tres moments de pregària diària: el primer a la parròquia d’acollida; el segon al centre de la ciutat en les esglésies més importants, entre elles la catedral; i al vespre a St. Jacob Park centre de la trobada europea.

A part d’aquests moments centrals, també tenen espais de reflexió i de compartir juntament amb els altres joves europeus en petits grups, i diversos tallers a escollir durant la tarda.

L’encontre s’allargarà fins al dia 1 de gener.

Informa: Delegació de Joventut

Publicat el dins de Notícies