Trobada de l’Hospitalitat de Lourdes al Santuari del Miracle

Novament, amb l’arribada de la tardor, el grup de l’Hospitalitat de Lourdes esperaven amb il·lusió la trobada al Santuari del Miracle, que aquest any es va celebrar el dia 5 de novembre. Amb motiu del 50è aniversari del pelegrinatge a Lourdes de França, el Bisbat de Solsona organitzà la cloenda dels actes commemoratius.

Els participants arribaren al Miracle a les 11 del matí. Mentre esperaven l’hora de la missa, dedicaren l’estona a saludar els companys de l’Hospitalitat i amics.

A les 12 del migdia es va celebrar l’eucaristia presidida pel bisbe de Solsona, Mons. Xavier Novell, amb molta participació per part dels assistents, acompanyats pel Cor de l’Hospitalitat de Vic. A la sortida foren obsequiats amb un petit refrigeri organitzat pels monjos del Miracle.

Seguidament, es dirigiren a la Sala Polivalent de Solsona per dinar, reunint-se un total de 350 persones entre els dos bisbats -Vic-Solsona-; allí varen passar una bona estona conversant amb els companys de taula.

A l’hora del cafè, la presidenta de l’Hospitalitat de Solsona, Sra. Glòria Padullés, dirigí unes paraules d’agraïment a tots els assistents, i especialment a l’expresident de l’Hospitalitat de Vic, Sr. Francesc Luna, el qual també es dirigí als assistents i presentà el nou president de l’Hospitalitat de Vic, Sr. Xavier Farrés.

Després dels parlaments es va passar un vídeo amb fotos d’aquests cinquanta anys del pelegrinatge; cal destacar en el vídeo la foto de grup del primer pelegrinatge. Finalment una llençada de globus omplí la sala de color; per acabar es cantà com a comiat l’hora dels adéus i tothom va retornar a casa seva.

Informa: M. Rosa Guix Boix

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies