La parròquia de Solsona va celebrar la Jornada Mundial dels Pobres

“No estimem amb paraules sinó amb obres”, I Jornada Mundial del Pobres

El papa Francesc, després del Jubileu de la Misericòrdia, ha volgut oferir a l’Església la Jornada Mundial dels Pobres, el 19 de novembre, amb el lema “No estimem amb paraules sinó amb obres”, per tal que arreu del món les comunitats cristianes es converteixin cada vegada més i millor en signe concret de l’amor de Crist pels últims i els més necessitats. Per això animava a organitzar diferents moments d’encontre i amistat, de solidaritat i d’ajuda concreta.

Seguint aquestes indicacions, la Parròquia de Solsona va organitzar una Vetlla de pregària amb Adoració Eucarística i es va celebrar la missa dominical amb un caire especial lligat a la jornada.

La Vetlla es va dur a terme el divendres 17 de novembre al vespre. Va tenir una durada aproximada d’una hora i es va anar reflexionant el Missatge del sant Pare Francesc. Al final de la mateixa, després de visualitzar un vídeo on el papa Francesc animava les parròquies a tenir les portes obertes i a sortir fora cap els altres, es va anar il·luminant un camí amb llantions i es van obrir les portes de l’església convidant als assistents a fer aquest gest de sortida.

El diumenge, en la missa dominical, es va fomentar la participació de la comunitat d’una manera més activa. Sortint de la celebració, es va donar un record de la jornada, es va oferir un pica-pica i es va concloure amb un dinar de germanor.

Informa: Parròquia de Solsona

Publicat el dins de Notícies