Formació per a les parròquies «El camí de l’economia i la fe»

El divendres dia 24 de novembre va començar la formació «El camí de l’economia i la fe» al bisbat de Solsona. Aquesta formació consta de sis sessions, que es duen a terme a les dependències de la parròquia de Solsona.

Aquestes sessions continuen el camí iniciat la primavera passada amb la formació dels responsables dels projectes de la diòcesi i que ja ha començat a donar fruit; responsables que volen realitzar projectes o tasques per acostar el Senyor a les persones.

Ara, però, està adreçada a les parròquies. Aquesta formació pretén ser l’inici d’un camí per tal d’aconseguir el suport necessari per a les parròquies. Un suport, no sols econòmic, sinó també orant, voluntari, ampli, personal i material.

Pretén donar les eines suficients per a ajudar les parròquies a continuar amb la nova visió implantada al bisbat i aconseguir un equip i una comunitat parroquial gran, compromesa i familiar que ofereixi el suport necessari per a continuar creixent i somiant.

Informa: Subdepartament d’Autofinançament

Publicat el dins de Notícies