Congres Nacional d’Hospitalitats de Ntra. Sra. de Lourdes

Els passats dies 26 al 29 d’octubre va tenir lloc el Congres Nacional d’Hospitalitats de Ntra. Sra. de Lourdes, a Logronyo –La Rioja-. La Junta de l’Hospitalitat de Lourdes del nostre bisbat, encapçalats per la presidenta Glòria Padullés, i el consiliari diocesà Mn. Lluís Ruiz, –que també és el consiliari nacional- hi va participar.

Es va presentar el tema pastoral de Lourdes 2018 “Feu tot el que ell us digui” (Jn 2,5); va tenir lloc una interessant ponència sobre “El Magnificat des del món de la salut i la malaltia”. A més de les eucaristies a diferents esglésies, pregàries i reunions per grups.

En la part més lúdica es va visitar Navarrete, el Monestir de Valvanera, San Millán de la Cogolla i els Monestirs de Suso y Yuso.

Cal destacar la visita del director de la Pastoral de la Salut de la Conferència Episcopal Espanyola, ja que des d’aquest any les Hospitalitats formem part d’aquest departament.

Informa: Hospitalitat de Lourdes

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicat el dins de Notícies