Visita de la Mare de Déu de Fàtima Pelegrina a la parròquia de Solsona

Els dies 3 i 4 d’octubre, la Verge Pelegrina de Fàtima va visitar Solsona. La van rebre dimarts dia 3 d’octubre a l’entrada de Solsona; des d’allà la van passejar amb un vehicle descobert acompanyat d’una quarantena de cotxes amb cintes blaves i blanques. Després, a peu i en processó es va traslladar a l’església de la Companyia de Maria on es van resar pregàries marianes. La seva visita a la Companyia de Maria va culminar amb la celebració de la santa missa presidida pel Sr. Bisbe.

En acabar, la Mare de Déu va recórrer les muralles en el cotxe descobert i acompanyada de diversos feligresos amb els seus vehicles particulars.

A continuació, es va dur la Verge Pelegrina en processó des del Portal del Castell fins al Cor de Maria. Allí, la comunitat parroquial juntament amb alguns membres de la comunitat ortodoxa i del seu sacerdot es van consagrar a la Verge de Fàtima i es va prosseguir amb una vetlla nocturna.

L’endemà al matí, es va traslladar la Mare de Déu en processó a peu des del Cor de Maria a l’Hospital Pere Màrtir Colomés on l’esperaven els avis de la residència per a celebrar l’Eucaristia. A l’acabar, els feligresos de la parròquia acompanyats dels malalts i avis van acomiadar la imatge de la Verge Pelegrina amb mocadors blancs.

Informa: Parròquia de Solsona

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies