El bisbe i els seminaristes visiten l’església copta de Cervera, a la capella dels Dolors

Ahir diumenge, aprofitant que el bisbe anava a Cervera a confirmar un grup de joves, dos dels seminaristes del bisbat, un de menor i un altre de major, van visitar l’església copta de Cervera, que té la seu a la capella dels Dolors, al costat de la parroquial de Santa Maria.

L’església està dedicada a San Moisés el negro y San  Barsum. És un temple que evoca joventut, a traves de les imatges que es poden veure repartides en tres espais. Podem veure com les pintures són molt senzilles, figuratives i piadoses.

Les taques que hi ha al sostre no són pas goteres, són testimonis pictòrics de l’antiga decoració de tota l’església dedicada a la Mare de Deu dels Dolors.

Informa: Seminari

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies

,